Fucking kemi tenta idag

Hade kemi tenta idag. Har pluggat hela veckan mer eller mindre ambitiöst. :P
Har nog aldrig pluggat så mycket till en kemi tenta som nu, har nog inte varit så seriös för studierna som jag är nu heller. Tentan kändes faktiskt helt okej, nästan rikitgt bra kändes det, men som vainligt kan man aldrig känna sig säker.
Gick på Fredagspuben direkt efter tentan, följde mest me för att ta det lugnt och vara lite social. Känner mig inte så frisk, så jag satsar på att ta en lugn helg och ladda batterierna.
Erik och Vickan följde med hem efter fredagspuben och spelade lite mariokart :) Sen åkte vi och käkade pizza, mmmums!! Åkte hem sen och slappar lite framför tvn.

Har ju förresten bokat hemresa nu, åker hem nu på torsdag 25e alltså, ska höra av mig så vi får bestämma nån dag vi kan träffas alla tjejerna :) Saknar er alla massor ska ni veta!

Har faktiskt träffat två killar från BODEN, fatta hur skönt det känns att kunna prata normalt och bara höra nån som pratat lite knäppt som en själv. (Alla härifrån pratar ju bara skånska, smålänska, värmländska, gbg:ska och sthlm:ska typ... en endra gröt är det iallafall. )
Även att kunna prata med några om var man kommer ifrån och hur livet sett ut utan att den man pratar med ser ut som ett frågetecken och tycker att man är knäpp. Har fått veta att man har tur om snön stannar en vecka häromkring. Kommer att bli en mycket tråkig, blöt och snölös vinter, KOMMER ATT SAKNA NORRBOTTEN!!!!

jaja, nog om detta för ikväll.
HA det bra allihopa tills nästa gång.

PUUSSSSSS


Kommentarer
Postat av: Therese

2008-09-22 @ 22:57:27
URL: http://ltherese.blogg.se/
Postat av: Therese

Saknar dig Elina!!!

2008-09-22 @ 22:57:49
URL: http://ltherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0